esmaspäev, 22. august 2011

Tänavamuusika festival ja Laheda Rock

Tere,

Pole ammu kirjutanud, kuigi oleks võinud. Meil on suvel mõned huvitavad seiklused olnud, aga sellest võib-olla hiljem. Praegu tahaks sind kutsuda paarile kontserdile, mis meil kohe tulevad.

Suurim eripära nende kontsertide juures on ilmselt see, et Kaimar ei saa tulla. Siiski ei jää tema tekstid laulmata! Me laulame ise, oleme selleks suve jooksul valmistunud ja tundub, et tuleb välja küll, aga põnev on ikka. Tule ja laula kaasa! Või laula üle, kui tahad.


Reede õhtul kella kümne paiku esineme Tänavamuusika festivalil Möku ees, Tartus. Tuleb intiimne ja lõbus esinemine djembe, akustilise kitarri ja eriti väikese bassivõimendiga. Meiega ühineb üllatusesineja või paar. Piletit ei ole, raha võib soovi korral kitarrikohvrisse poetada.

Laupäeva õhtul kell 20:40 esineme Laheda Rockil Tilsi laululaval, Põlvamaal (piletilevi lehel märgitud ajakava on vale!). Trummikomplekt, suured võimendid, valju müra, võimas, äge! Eriti põnev on, et saame läbi võimenduse laulda, mis on uus kogemus. pilet eelmüügist €3, kohapeal €5.

Näeme siis seal!

1 kommentaar:

  1. Videos olev koosseis astub üles kolmapäeva õhtul kümne paiku Möku ees.

    VastaKustuta