teisipäev, 5. juuli 2011

Karl ja Josse - Duell (Saaremaa Rock 2011)

Saaremaa Rock 2011 oli pehmelt öeldes rahulik. Kuna ta oli sel aasta organiseeritud vähem kontserdina ja rohkem puhkusena bändidele, oli lavatehnikat üsna vähe. Kuna bändid kukkusid suuremalt jaolt asukoha tõttu ära, moodustasime nelja kohaletulnud muusikalise kalduvusega noormehena ajutise bändi. Kuna me reklaami eriti ei teinud, tuli kontserte vaatama kahe päeva jooksul kokku 5 inimest, kõik kohalikud. Nad tulid vaatama et mis mürgel see siin naabri juures käib.

Ja kui see kõlab sinu arust nagu üks huvitav nädalavahetus, siis sul on õigus! See oli üks lahedamaid puhkusi minu elus. Mis me tegime: ehitasime kuuri lavaks ümber, käisime põhjarannikul ujumas, aitasime dokki ehitada, otsisime Google'i juhiste järgi Saaremaa lõunarannikult Panga panka, leidsime Järve ranna ja suplesime (meri oli nimelt lõunarannikul paras supp), andsime paar väga intiimset kontserti ja ehitasime lava kuuriks ümber.

Käisin esimest korda elus purjetamas. Õppisin paar uut sõna: pukspriit, foka, pautima. Kui tahad samuti neid sõnu ära õppida, siis siin on nende kasutusjuhend: "Istusin pukspriidi lähedal ja hüüdsin ahtri poole: 'Stop pauting, guys, the foka is gettin' on my nerves!'".

Vahelduva eduga üritasime ka Karliga kahekesi Kassidele Iiriste lugusid laulda. Vahetult enne Saaremaalt lahkumist tegime Orissaare staadioni kõrval oleva käsitöökeskuse terassil sellest video:



Järgmisel aastal umbes samal ajal soovitan silmad-kõrvad lahti hoida, sest tõenäoliselt toimub Saaremaa Rock taas, võib-olla isegi suurema üritusena. Mina igatahes ootan seda juba pikisilmi.

PS: Tule reedel (8. juuli 2011) Tartu Rokiklubisse. Meil on eriti hea kava koos paari rariteediga ja üllatus! Tõsiselt, tule kohale või jääd millestki erilisest ilma.