neljapäev, 27. mai 2010

Laupäev, 29. mai 2010: Viljandi, Puhas Kuld

Üritus algab kell 9 õhtul. Kaasa võtta 50 krooni, Puhta Kulla klubikaart või Sakala reklaam. Kaimar on endiselt Norras, mis tähendab seda, et me pillimehed peame tavalisest paremini mängima.

neljapäev, 20. mai 2010

Kodulehe muudatused: pleier ja kommenteerimine

Kuigi sellel, kui pleier on prominentsel kohal, on omad eelised, on sellel ka olulisi puudusi. Üks neist, nagu KuldMarmor kommentaariumis abivalmilt ära mainis, oli see, et meie kodulehel viitadele klõpsates jäi muusika seisma. Suured, suured tänud! Ma ei tea, millal ma muidu selle vea avastanud oleks, kui üldse. Kahjuks mulle ei meeldi, kui mu vigadele osutatakse, seega kättemaksuks peitsin pleieri ära. Vaadake nüüd ise, kuidas te meie muusikat kuulata saate! Ma otsustasin probleemi lahendamiseks kodulehe ülaosas oleva pleieri asendada kahe viitega paremal üleval nurgas. Esimene neist avab sellesama pleieri eraldi aknas ja teine viitab meie SoundCloudi profiilile, kus saab lauludele kommentaare lisada (kuigi selleks on seal vaja registreeruda).

Teine muutus on see, et siinne kommentaarium on nüüdseks avatud kõigile peale robotite. Mul on natuke piinlik, et see enne teisiti oli... "Ma hullult tahaksin, et inimesed meile tagasisidet jagaksid, seega ma teen selle võimatuks kõigile peale Bloggeri kasutajate." Vabandan kõigi ees, kes seni oleks tahtnud, aga ei saanud, kommenteerida. Nüüd igatahes peaks saama, seega palun laske käia.

pühapäev, 2. mai 2010

Videod meie ülesastumisest Noortebänd 2009 Tartu eelvoorus

Me oleme kahe koosoldud aasta jooksul hea hulga kontserte andnud ja nendega tavaliselt rahul olnud -- vähemalt kuni lindistuste nägemiseni / kuulmiseni ja sageli isegi pärast seda. Näiteks Noortebänd 2009 eelvoorus antud lühikese kontserdiga oleme rahul* ka pärast videote nägemist ning seepärast tahan neid ka siin** esile tuua. Seega, kui tahad teada, millised me*** laval oleme, on nende videote vaatamine ehk lihtsaim võimalus.

* Võistluse finaali pääsemisega arvestades tegi seda ilmselt ka žürii.
** Kohe pärast järgmist ääremärkust.
*** Välja arvatud Tõnis, keda kahjuks trummide tagant hästi näha pole.


Suur tänu nende videote autorile.