kolmapäev, 28. aprill 2010

5. mai - Rock 'n' Roll

5. mai toimub lokaalis Rock 'n' Roll jam session. Roll arvas, et õhtul võiks bändid ka mängida. Meolime nõus.

Rändlinnud

Rändlinnud by Kassidele Iirised

Valminud on meie uus stuudiosalvestus pealkirjaga Rändlinnud ja ma palun kõigil seda kuulata, isegi mitu korda kui võimalik. Tegemist ei ole uue looga, me oleme seda esitanud juba 2009. aasta kevadest ning võtsime trummid üles samal päeval "Reeturi" ning "Mari ja Jaanaga", aga kuna meil polnud võimalik tollal kõiki lugusid valmis teha, jõudsid "Rändlinnud" alles nüüd põhjapoolkerale.

Laulu päritolu on meile tüüpiline: Karli kitarrikäik ja -meloodia, millest on allakirjutanu tuletanud bassikäigu ja Tõnis oma oivalise trummipartii. Kaimar mõtles välja viisi ja sõnad, mis räägivad... kuulake ise, millest need räägivad. Me ei ole veel välja mõelnud, millised kasutustingimused meie muusikal on, aga laias laastus on praegu nii:
Kuulata võib.
Levitada võib, aga ainult siis, kui laul meeldib.
Kui "Rändlinnud" tekitab sinus mõtteid või tundeid, on need sinu omad ja me (kahjuks) ei saa sind kohustada neid avaldama, aga kui teil midagi selle vastu ei ole, siis palun avaldage need siiski laulu leheküljel või kuskil vabalt valitud kohas, see tähendaks meile palju.

teisipäev, 27. aprill 2010

21. mai 2010 - Suur Munamägi Expedition

Kuna Kaimarit töötuhin tabas ja Norra lennutas, on tegemist instrumentaalse esinemisega. See on meile midagi uut ja huvitavat, uus väljakutse. Tehtud proovide põhjal ütleks, et tuleb hea kontsert.

6. mai 2010 - Pedafolgi afterparty

2010. aasta 6. mail esinesime Pedafolgi afterparty raames Tallinnas, klubis Rockstars. Tehnilise külje pealt ei olnud tegemist meie lavapealse tippsaavutusega, aga lõbus oli ikkagi.

Kui juhtusid sel õhtul kuskil mujal või mäluaugus olema ja ei tea, millest ilma jäid, soovitan piltide pealt vaadata. Soovitan vaadata ka neil, kes üritusel käimist mäletavad, sest mõned neist piltidest on väga head. Ma vaid ei ütle, millised -- kirjutad ehk ise kommentaariumisse, millised neist sulle kõige rohkem meeldivad. Seal on siiski näha vaid see, mida meie tegime -- mäluaugus olnutele ei pruugi neist piltidest õhtu sündmuste meeldetuletamisel suurt kasu olla. Piltide autor on Relika Viilas, suured tänud talle nende piltide tegemise ning jagamise eest.

neljapäev, 8. aprill 2010

Uus kodulehekülg

Pärast pikaajalist Purevolume.com kasutamist otsustasime, et vajame oma koduleheks midagi lihtsamat ja selgemat. Klopsisin siis kokku selle siin, armas lugeja, sellesama lehekülje, kus sa praegu viibid. See pole veel kaugeltki valmis, aga piisavalt hea, et avalikuks muuta. Lähitulevikus võib siin näha üsna palju muudatusi, seega soovitan kõigil meie blogi kogu aeg lahti hoida ja aeg-ajalt brauseri refresh-nuppu klõpsata ;)